Hur sne är man som ryttare?

 
 Finn Fem Fel 
 
Oj här gäller det att vara ärlig. Sne i högersidan, sitter över åt vänster, ojämna ben och ojämt nedtramp med hälarna. Vänsterhanden omkull lagd och lägre.
 
Hur ska hästen kunna vara liksidig om man som ryttare inte är det?
 
Har Du titta på hur Du sitter?
 
Nu satsar jag för fullt och nu gäller det att titta kritiskt och ödmjukt på alla detaljer. Vi tränar hästarna och oss själva intensivt, vi kollar upp hästarna med veterinär och massörer mm men hur noga är vi med våra egna kroppar?
 
Jag tycker att jag tränar min kropp och går hos kiropraktor  mm men ändå sitter jag snett och har en oliksidihget i kroppen. 
Jan-Ove som ser helheten och bryr sig om detaljer tipsade mig om en riktigt duktig person som använder sig av djupvågs behandling för att skapa mjukhet i musklerna och liksidighet kroppen.
Det har verkligen gett resultat. 
 
Se på mina händer
Jag har  haft problem med att jag omedvetet lägger omkull vänster handen och sänker den. När jag,innan behandlingen av nacke, axlar och armar, förde fram båda händerna så såg det ut så här. 
 
 
Ser ni - ja då är det inte lätt att ha en bra handställning.
 
När jag igår fick behandling med djupvåg släppte muskelspänningar och handställning blev vid samma övning
- Så här-
 
 
Klart bättre eller hur?
 
Nu ska jag bara  slappna av ännu mer i handlederna 
 
Som du ser står jag också ojämnt med fötterna.
 
Vi jobbar vidare med liksidigheten. 
 
Tidigar var mitt högerben 3 cm kortare för att jag satt fast i högerhöften och kunde inte sträcka ut benet. Nu är detta mycket bättre och jag sitter med i rörelserna åt höger mycket följsammare. Högerslutan flyter på så fint. 
 
I kombination med denna djupvågsbehandling hjälper mig Gunell Frisk med behandling som får kroppen att hitta sin jämnvikt. Dessa två metoder är perfekta att kombinera. Kroppen slappnar av och man hittar liksom en balans och ett lugn. 
 
Detta är en av alla saker jag gör för att jag och hästarna ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas med ridningen och att nå våra mål.
 
 
Japp den rätta förberedelsen är av godo.
 
Stall Stark kommer under våren 2017 anordna föreläsning med dessa duktiga personer gällande våra kroppar, sitsen, ridning och inverkan på hästarna.
Ni kommer också få möjlighet till behandling. 
Hör av er om ni ör intresserade, 
 håll utkik efter inbjudan.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0