Samarbete på Stall Stark

Jag heter Johanna Glänås och är utbildad ridlärare, diplomerad häst­skötare, handikapp­ledare och ungdoms­ledare. Under 2013-2015 var jag ridskole­ansvarig hos Alvastraryttarna, ett härligt arbete – att se elever ut­vecklas, skapa gemen­skap och öka kun­skapen kring hästen är otroligt motiverande.

I januari 2016 startade jag mitt eget företag Team Häst­&Ryttare och ett samarbete med Stall Stark. Till­sammans skapar vi möjlig­heter för våra enskilda inrikt­ningar och gemen­samma mål. Jag tar emot unghästar för in­ridning, till­ridning samt tävling. Du är även väl­kommen att lämna din häst för vidare­utbild­ning och problemlösning.

 

"Vi Välkomnar Johanna till oss och ser fram emot ett givande samarbete, där vi breddar vår gemensamma kompetens och förmåga att utbilda häst och ryttare, så att våra kunder får bästa möjliga utdelning av utbildningstiden här på Stall Stark." 

 

Vi har inför säsongen möjlighet att ta emot inridnings och tillridnings hästar i alla åldrar och vi visar dem även gärna på championat, treårstestet, kvalitetstävlan och övriga tävlingar. 

Välkommen med din häst till oss på Stall Stark
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0