Vad jag lärt mig....

 

 

Jag heter Clara och är en glad tjej på 11 år som har C-ponny som jag tränar och tävlar med i både dressyr och hoppning. Nu är det så att jag inte alltid litar på mig själv och då blir jag lite för ivrig och får svårt att fokusera.

Efter den mentala kursen på Skogslotten så går det bara bättre och bättre, att lita på mig själv och framförallt att tänka positivt. Vi fick lära oss hur man slappnar av, och det har fått mig att förstå att jag faktiskt kan väldigt mycket. En annan sak som har fått mig att lita på mig själv är att jag har fått lära mig att tanka plus. Det innebär att tänka på det som är och var bra. Man kan kalla det för positivt tänkande. Jag har även gjort egna affirmationskort. Det är kort som man skriver t ex ”Jag är inte glad, men man tar bort inte så då blir det något positivt.

Jag har också lärt mig hur man ska göra och tänka för att få ett RIMLIGT mål som jag och min häst ska nå.  Jag har även lärt mig hur viktigt det är att ha en plan för hur och när man ska klara av något.

Den här kursen har inte bara hjälpt mig i min ridning, utan även i min vardag t ex i skolan.

Tack så mycket

Clara Bonnevier
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0