Ridläger hela veckan lång….

Vi är i full gång med vårt ridläger.
Tjejerna kör på med både dressyr och hoppning. 
Det kommer inslag under fredagen.
Långa dagar fulla med ridning.
Dags att sova.

Super bra träning

idag har min tränare Inger varit här. Först hade vi program ridning med eleverna på vårt ridläger. Gick riktigt bra. Alla red LB:1 och fick bra kommentarer och tips av Inger.
 
Sedan var det dags för min träning. Lasse gick fint. Vi jobbar med MSVB:4 som han ska gå på söndag. Nu sitter rörelserna och nu gäller det att stärka honom. 
 
Avacado jobbade på jättefint. Lösgörande arbete är fortfarande det absolut viktigaste för honom. Vi fick honom verkligen jämn och fin i handen och liksidig genom att rida låg och rund i formen. vi ska prova LA:3 på söndag.
 
Dion var dagens glädjeämne. Oj vad han gick bra. Skolorna sitter fint. han bär bättre och bättre bak och det känns mycket bra. han ska gå MSVB:4 på söndag

Fin utveckling

Stina och hennes fina häst har verkligen utvecklats fint. Idag laddar de med lösgörande arbete och på fredag ska vi trimma programridning inför lördagens tävlingar. 
idag arbetade vi mycket med att hålla ordning på bogarna och få hästen att gå fram lätt och enkelt. Vi var alla mycket nöjda efter passet.
Fin  utveckling.
 
 
Snyggt ekipage med go. 
 
 
RSS 2.0