Vi satsade....

Vi satsade för fullt idag och det höll på ett sätt men inte på ett annat.
 
Dion var laddad och det sprack i några rörlser. Hamnade på 62,4 inte bra nog men precis utanför placering och det viktigaste.
 
Nu är han kvalad till St:George och det ger mig nya mål och utmaningar.
Vi följer planen som sagt.
 
Aragorn var fin och då det var första gånen jag red honom på tävling säkrade jag upp lite och kanske inte tryckte på fullt ut. Första utanför placering inte illa och hade det inte varit för att jag glömde sista mellantraven så hade vi både kavalt och fått placering.
 
Den tar jag på mig!!!!
 
Lasse kom in på banan bättre än någonsin. äÄman 6 år och ska gå MSVB:4 gäller det att ladda. Travprogrammet gick super. 7:a på Mellantrav. Det har han inte fått tidigare och 7:a på slutan. Riktigt nöjd då denna höga klass kräver en hel del samling.
 
Men sedan sprack det i 2 byten. Jag hann inte få honom rak och då ser ni går det inte att byta. Slutade på 58% inte fy skam.
 
Bådar gott för framtiden.
Han är ju bara 6 år.
 
---------------------------
Duktiga och rättvisa domare.
 
Jag är imponerad av Monica och Anki . Jag tycker de dömmer bra. Drar ner på det man gör dåligt och sätter bra poäng för bra saker. Har noggrant läst igenom protokollen och jag instämmer i bedömningen. Känns bra

Programträning

 
På denna film kan ni se hur vi tränar program. Det är en så kallad skolande ritt.
Då Dion gärna väller på väljer jag att rida något i undertempo, går någon gång t.om ned i skritt för att markera för Dion att han måste ta mina förhållningar. Denna  ritt ger mig ett bra utgångsläge för att sedan göra en flashigare uppvisning på tävling. 
Det tänker jag göra på söndag men dock med en viss säkerhetsridning. Gäller att samla poängen rörelse för rörelse.

Nyinflyttad

Sigge Snörök har nyss anlänt!
Han är en 5årig shirehäst på dryga 180 cm, och är här på utbildning hos Sissela
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0