Retina de la darling

 
 
Jag har en sådan fin häst, så fin häst som är min min min min! 
 
Jag ligger ju och hoppar 120-130-120-130-120-120 och stampar. Vi sätter placeringar i nästan varje start (det är tillåtet att skryta!) Ni anar inte hur mycket det sprätter i mig för att gå upp till 140, men inte riktigt än, tävla är inte vad vi måste träna på utan det är just det att träna 140. Steget är större än ja vill tillåta mig tro och sen är det ju just det, jag vill inte misslyckas i vår första 140. Det kommer, den gyllenen dagen med den fina debuten är bara runt hörnet! 
 
 
med det sagt, min underbara, söta, supersnälla? bruna stjärna tävlade i helgen. För vi tycker det är roligt, hehe  . Linköping är ju en himla rolig tävlingsplats och ALLA från trakten är med. en fin 120 runda i fredags och så jädra supersnäll var inte stjärnan längrer, vafalls? förklaring, allt har en logisk förklaring gott folk. Kiropraktorturen i veckan hängde kvar i kroppen, hon var lite långsammare. Fullt förstårligt, ja skulle också va seg efter tusen nålar i verklig form. Sen var ju fröken dunderbrunstig, men hon satte den iallfall. Hon sätter de flesta, peppar peppar.
Valde att ta en runda till i 120 på lördagen, klockren. superbra och en placering fick vi för den rundan. klapp på halsen retina. 
 
hem och ladda tvätta, trimma, putsa tvätta igen, hoppas att den vite inte rullar allt för mycket, imorgon är det framtidshoppens dag. kommer bli intressant! minst sagt.. 
 
 
Hedda
2013-09-01 @ 13:35:34

Saknar er så mycket! <3

Svar: Saknar dig med! så fort du kan så är du alltid välkommen det vet du <3
Tränarbloggen
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0