Succé på Hästmässan

Tidig lördag morgon och mässhallen var redan fyllda av förväntasfulla besökare och utställare. Montern vi hade inrymde både Hästföretagarna, min kollega Olle Forsells verksamhet i Österbymo och Stall Stark.
 
 
 
Många intresserade kunder som ville bli medlemmar i Hästföretagarna, rida nordsvenskar i Österbymos djupa skogar och träna sig själva och sina hästar hos oss i Väderstad.
 
Jätteroligt att jag och Charlotte numera driver Stall Stark tillsammans som två enskilda företagare. Vi kompletterar varandra, rider hopp och dressyr och det är en härlig känsla att få samarbeta.
 
Vi kan varmt rekommendrera andra beridare, unghästutbildare och tränare att delta på mässan kommande år. Ni visar upp er, får kunder och breddar era kundkretsar.
 
För Hästföretagarna, som är en branschorganisation för hästföretagare var detta ett start skott i Östergötland. Flera nya medlemmar och vi kommer inom kort ha lunchträffar och andra aktiviteter som gör att vi hästföretagare i länet kan dra nytta av varandras erfarenheter och skapa samarbete. Vi återkommer med mer information.
 
Läs gärna mer om Hästföretagaren på  www.hastforetagarna.se
 
Vill du veta mer om detta . Ring Nina
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0