Alla i Stall Stark Hoppar

Vilken härlig morgon. Tidigt for vi iväg till Solla där Larsa väntade med sin fina treåring. Charlotte red den och de kom överens om ett träningsupplägg för hösten. En riktigt trevlig häst och det är så roligt att se tränare och elev samarbeta kring en ny häst.
 
Nästa projekt var att hoppträna Avacado och Lasse. Avacado är ju en hoppvan 4-åring och Lasse en dressyrutbildad 5-åring. Super övningar över bommar som krävde sina ytterhjälper och rakriktning. Hoppning över vattenmatta och på S-båge. 
 
Nina och Lasse stortrivdes på banan och Lasses framtiden som fälttävlans häst gavs bästa möjliga start. Ja vad det än månne bli av Lasse i framtiden så har han ett superpsyke, en lätthet som få och en fantastisk inställning till jobb.
 
Jag har under flera år hört Larsa undervisa och har alltid tyckt han är en duktigt tränare. Idag när jag själv satt till häst och red under hans ledning kan jag bara konstatera att killen är skicklig, ja riktigt skicklig. Han följde oss noggrannt genom hela framridningen. Hjälpgivning och rakriktning var under kontroll. Förhållningar och tempoväxlingarn självklara och hoppningen blev ju super när detta satt på plats.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0