Grattis Nina!

 
Grattis mamma nu när du fyllt 50! 
Tackar dig allt du gjort för mig under alla år och för hela vår familj. Kommer alltid ha dig att tacka för den människa jag är och blir. I med och motgångar har du alltid funnits där för att hjälpa mig och alla runt om dig. 
 
Jag är dig evigt tacksam för allt, älskar dig obegränsat mamma!
 
Zumbapass på Tylösand med hela gänget! 
Wille, Jonna, Födelsedagsbarnet, Johan, Lotten och vår instruktör för passet!
 
Charlotte 
 
 

Avkoppling i skogen

Ibland drar jag och min underbara man Bo iväg och jagar. Jag går då drev med vår fantastiska hund Vips.
 
På Öveds Kloster hade vi en underbar dag, jag gick i skogen, Vips var med mig på ca 200 m avstånd (ständigt i samspel), Bo satt på pass och frös.
 
Och då Plötsligt står detta underbart vackra djur framför mig.
 
Ja, vit Dovhjort finns bara på Övedskloster .Vips och jag njuter, tittar och så är hon borta, kom och gick som en vind. 
 
 
 
 
Så kom det det rätta ögonblicket
 
 
 
För alla oss som far fram i vardagen, hitta dina ögonblick av njutning, i skogen, på hästryggen, i gymmet, på promenaden,  i soffan, bland vänner, i familjen.
 
 
Ja bara hitta dem
 
Nina

Alla i Stall Stark Hoppar

Vilken härlig morgon. Tidigt for vi iväg till Solla där Larsa väntade med sin fina treåring. Charlotte red den och de kom överens om ett träningsupplägg för hösten. En riktigt trevlig häst och det är så roligt att se tränare och elev samarbeta kring en ny häst.
 
Nästa projekt var att hoppträna Avacado och Lasse. Avacado är ju en hoppvan 4-åring och Lasse en dressyrutbildad 5-åring. Super övningar över bommar som krävde sina ytterhjälper och rakriktning. Hoppning över vattenmatta och på S-båge. 
 
Nina och Lasse stortrivdes på banan och Lasses framtiden som fälttävlans häst gavs bästa möjliga start. Ja vad det än månne bli av Lasse i framtiden så har han ett superpsyke, en lätthet som få och en fantastisk inställning till jobb.
 
Jag har under flera år hört Larsa undervisa och har alltid tyckt han är en duktigt tränare. Idag när jag själv satt till häst och red under hans ledning kan jag bara konstatera att killen är skicklig, ja riktigt skicklig. Han följde oss noggrannt genom hela framridningen. Hjälpgivning och rakriktning var under kontroll. Förhållningar och tempoväxlingarn självklara och hoppningen blev ju super när detta satt på plats.
 
RSS 2.0