Visar unghästar för Jan-Ove

Ja, här får man minsann höra sanningen, ord och inga visor.
Men det är jut detta jag uppskattar så med min tränare Jan-Ove.

Avacado 4 år, Argentinus -  Belini tror jag allt var en positiv bekantskap  för Jan- Ove. Avacado är en trevlig modell med lätthet och spänst. Han är mycket arbetsvillig och i hetaste laget just nu. Men vi red honom lugnt och avstämt. Han fick tid på sig att hitta ro och rätta formen. J-O är superduktigt på att låta det ta sin tid. Ingen stress här inte.
Rådet från J-O. Jobba nu lugnt vidare, hitta formen låt honom ta stöd och finn ro. Jag gör nu detta och hoppas på att han är klar för Championatet i augusti. Oj oj för en hoppryttare så borde nog denna stam hoppa , ja vem vet kanske gör han även det.
Sessan, 3 år,  Londondery - De Niro var nästa häst för bedömning.En häst som har framtiden för sig som en utomordentlig sporthäst. Bra modell och bra gångarter. Denna häst vill jag gärna ta genom Breeders. J-O råd. Rid vidare, låt gå på bete, rid några månader i höst och satsa på Breeders.
Sabina 2, 3 år, Quatro B - Standford. Tänk er ett fuxsto med bläs och otroligt egensinnig, ja då har ni Sabina. Men en otrolig hoppgalopp och energi. Lotten är mycket förtjust i denna häst och vi ser framtiden an.
Lazio Magi, 5 år. Vem vet det kan gå vägen att kvala till Falsterbo. Han har utvecklat mkt styrka.
Dion, han är otrolig. Vi kallar honom Duracell kaninen. Han kör på och vem vet i höst kan vi alla bli överraskade
Ja där har vi dagens träningar. Nu vet vi planerna för alla hästarna för denna gång.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0