Från dressyrstam till "hopptalang"

På en månad kan de sannerligen hända mycket! I början av augusti bestämnde jag mej för att flytta hit med mitt lilla dressyrsto på 4 år. Från en riktigt dressyr sits och alltid lindade ben tog vi oss till våra första riktigta hopp. 
Och se nu vart vi hamnat, på denna korta tid. 
 
Jag kommer nämligen precis in från ridning och har för första gången hoppat vattenmatta! (detta medförde även att dressyrdamen för första gången även ramlade av sin häst som hon haft i 2 år. hoppla! )
 
Men inte nog med det visade det sej att hon faktiskt kunde hoppa, hela 70 cm högt på enstaka hinder och dessutom en hel bana på en längre höjd. Jag är så stolt och nöjd över både mej och min häst, och gud så roligt vi hade! 
Och vem kunde ha trott detta en månad tidigare?! 
 
Som överskriften lyder - från dressyrstam till "hopptalang", kanske inte stämmer riktigt än eftersom hopptalang är lite att överdriva, hehe. Men är man stolt så är man. 
Bjuder här även på ett lite bättre hopp än de första över vattenmattan, och visst är hon snygg min dressyrtant?!
 
 
Efter månaden här har vi lärt oss mycket, och många nya mål och framtidsplaner har vi redan skapat oss. Exempelvis så har vi nu som mål att hoppa en bana på 1 meter tills nästa år. 
Nina och Lasse har dessutom inspirerat oss till nästa mål inom dressyren - nämligen att starta Falsterbo nästa som 5-åring i dressyr!
 
 
/ Evelina och Jestelline Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0