Fyller på "Må bra" kontot i Karlstad

Jag är i Karlstad och njuter av ledighet från vardagssysslorna.
"Sola i Karlstad" har idag gjort sig kännbar och jag njöt av en härlig joggingrunda i vårsolen längst med Klarälven efter en givande dag hos Coach2Coach. Just det, jag är här och antar nya utmaningar inom coaching. Idag påbörjade jag en vidareutbildning inom coaching och det är riktigt roligt och intressant.
Att fyll på sitt "Må bra" konto och utveckla sig själv är så givande och jag återvänder snart hem igen med ny inspiration och redo att anta nya utmaningar med mina fina elever och nya klienter inom coaching.
Hästarna hemma i Väderstad tas om hand av Lotten som är hemma några dagar från Skåne. Det känns tryggt och hon hoppar och trimmar på alla hästar. Lotten har god hjälp i stallet av trevliga praktikanter, Sandra och Carro så jag känner mig helt lugn.
Medans jag är här har vi passat på att enligt plan vila några hästar och då har de fått besöka den duktiga kiropraktorn tillika veterinären Katja Gustavsen. Vi hittade lite småsaker på dem och de ska nu streachas betydligt noggrannare och Katja kommer snart på återbesök. Känns skönt att ha tävlingshästarna genomgångna ännu en gång så här mitt i säsongen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0